Wettegij’t dorpsquiz 23 december 2016

Op vrijdagavond 23 december 2016 om 19:30, daags voor de Kerst, spelen we Wèttegij’t? in de nieuwe stijl.

Volgens succesvol recept: een kwis voor het hele dorp, gezellig in zelf samen gestelde teams,  spannend en verrassend, maar in een ‘nieuwe stijl’. We brengen u graag de opmerkelijkste vernieuwingen:

Alles gebeurt op één avond, de kwis, de uitslag én de feestavond.

Alle teams spelen gelijktijdig tegen elkaar in één en dezelfde ruimte (in de zaal van D’n Bens).

Geen ‘google-wedstrijd’ maar parate kennis, snelle reactie en creativiteit worden getest.

Een kwis van +- 8 rondes. In elke ronde worden vragen gesteld over een bepaald onderwerp, zoals sport, kunst en cultuur, muziek, natuur, gezondheid, hersenkrakers, Langenboom in beeld, e.d.

Elke ronde mogen 5 deelnemers van ieder team spelen tegen de 5 spelers van alle andere teams.

Het team van 5 deelnemers bestaat uit één team-aanvoerder en 4 medespelers.

Na elke ronde mogen de 4 medespelers worden gewisseld om zo het beste team te vormen voor de komende vragen. De onderwerpen worden natuurlijk van te voren bekend gemaakt.

De team-aanvoerder blijft iedere ronde spelen en mag niet gewisseld worden.

We eindigen met een laatste finale ronde waarin spelers uit de beste teams strijden om ‘het slimste team van Langenboom 2016’.

De vragen worden via dia’s, foto’s, filmpjes en tekst op beeldschermen getoond en het beantwoording van de vragen gebeurt per smartphone. Zorg dus dat je als team minstens één smartphone hebt. De antwoorden worden automatisch nagekeken en de uitslag wordt direct bekend gemaakt.

Onmiddellijk na de uitslag volgt de prijsuitreiking en daarna een spetterende feestavond. Alles vind plaats in de rookvrije zaal van Café D’n Bens.

Dat wordt weer een echt Langebooms dorpsfeest….dus…., schrijf je ouwe team in of stel een geheel nieuw team van minimaal 5 personen samen.

Werkgroep Wèttegij’t?

  http://www.wettegijt.nl/

Afbeeldingsresultaat voor cartoon kwis

Comments are closed.