Landelijke opschoondag 23 maart 2019

    LoD

  

Aanmelden Opschoondag Langenboom zaterdag 24 maart

Op zaterdag 23 maart 2019 is het weer zover. In heel Nederland gaan mensen de straat op om hun eigen straat of buurt schoon te maken van straatvuil. In Langenboom doen wij hier al jaren aan mee. De Dorpsraad, Follow-Up en Scouting Langenboom organiseren dit voor het dorp. Iedereen die in 2 uurtjes tijd zijn/haar buurt schoon wil maken is van harte welkom.

10.00 uur starten vanuit de tweesprong Dennendijk 8 Langenboom 12.00 uur gezamenlijke afsluiting met een lekker worstenbroodje.

Materialen

Wanneer u deelneemt aan de Landelijke Opschoondag dan wordt u voorzien van alle benodigde materialen: veiligheidshesjes, knijpers, handschoenen en afvalzakken, indien u geen gebruik wil maken van deze materialen graag even vermelden bij de aanmelding. Mensen die vanuit hun eigen huis/buurt starten, vermeldt dit even bij de aanmelding. Evenals het aantal volwassenen en kinderen.

Aanmelden s.v.p. (voor 10-03-2018) bij:
Tiny van Hal
Streepgraniet 5
Langenboom
E-mail adres:  mjvanhal@msn.com
Tel.: 0622525590 / 0486-431725

Vergoeding

Dit jaar hebben we ook weer een vergoeding voor verenigingen die meedoen! Voor verenigingen die meedoen met minimaal vijf leden is er een vergoeding van €20,- per vereniging. Voor verenigingen die meedoen met tien leden of meer is er een vergoeding van €40,- per vereniging. De kinderen die deelnemen krijgen een leuk aandenken.

Meer weten over afvalinzameling klik op de  site www.afvalaanbieden.nl
Voor vragen bellen voor Afvalinfolijn (085) 338 352 of een e-mail sturen naar
inf@afvalaanbieden.nl

 

Afbeeldingsresultaat voor afvalverwerking

Comments are closed.