Het bestuur van de dorpsraad vergadert maandelijks.

De dorpsraad onderhoudt goede, nauwe en regelmatige contacten met alle relevante regionale en provinciale organisaties, lokale verenigingen,en stichtingen, organisaties en politieke partijen en met het college van B&W.

Tenminste eenmaal per jaar organiseert de dorpsraad een bewonersavond voor alle inwoners van Langenboom. Daarin worden inwoners op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen ten aanzien van de leefbaarheid en wordt hun mening over relevante ideeën en plannen gevraagd. Ook via media kun je de dorpsraad volgen.

Bezetting Dorpsraad algemeen:
Paul Vogels
Jos Verkerk
Tiny Sommers
Piet Willems
Annet Pennards  (secretaris/penningmeester)
Subgroep: sociale woningen/centrum Langenboom
Harm Cuppen
Nort van Schayik
Martijn van Hal
Eigen kweek Langenboom
Subgroep: Krake project krachtige kernen
Korrie Melis
Olga Keulen
Dorpsraad

Subgroep: LVCNET
Werkgroep Nieck Jan Boschman

Voorzitter:
Paul Vogels
Paul mailen, pamvogels@gmail.com

Secretariaat en contactpersoon van de dorpsraad Langenboom
Annet Pennards
Annet mailen,  pennards@planet.nl

Door tal van vrijwilligers worden incidentele hand- en spandiensten verricht. Personele versterking van de (werkgroepjes van de) dorpsraad is van harte welkom. Neem daarvoor contact op met een van de bestuursleden. Of vul het contactformulier in.