Interesse peilen in betaalbare starterswoningen en sociale huurwoningen in Langenboom van start

Woningbouw in Langenboom is een belangrijk onderdeel van de leefbaarheid in dit dorp. Starters- & Sociale huurwoningen Langenboom Stichting Eigen Kweek en Dorpsraad Langenboom zetten zich hiervoor in.

Voor starters zijn er in Langenboom nauwelijks mogelijkheden om aan betaalbare koop- of huurwoningen te komen. Dit geldt ook voor eenverdieners en ‘noodzoekenden’ (bijvoorbeeld recent gescheiden).

Om de vraag naar bovengenoemde woningen in kaart te brengen is Starters- & Sociale huurwoningen Langenboom gestart met een initiatief, dat bij voldoende interesse moet leiden tot een bouwplan. De eerste gesprekken met wethouder en projectontwikkelaar zijn reeds gevoerd.

Om het animo voor dit type woningen in beeld te brengen zal Starters- & Sociale huurwoningen Langenboom via verschillende media een inventarisatie uitvoeren.

Eenieder die interesse heeft in hierboven genoemde woningen vragen we om een reactie te sturen naar woningbouwlangenboom@gmail.com. Geef ook aan of het gaat om koop- of huurwoningen.

Ken je iemand die mogelijk geïnteresseerd is in een betaalbare woning in Langenboom, breng hem of haar dan op de hoogte van dit initiatief!

De projectgroep bestaat uit:
Harm Cuppen         Tel. 0641249483
Martijn van  Hal     Tel. 0651362478
Nort van Schayik    Tel. 0640598363

facebook-4Starters- & Sociale huurwoningen Langenboom
volgen op facebook

svnSVn-Stimuleringsfonds volkshuisvesting

Afbeeldingsresultaat voor logo pon brabant
 Jongeren over het wonen in een kleine kern “Licht-op Jong”

▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒    ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒     ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒    ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒

Op deze website kun je de diverse projecten van de Dorpsraad Langenboom vinden.
Projecten werkgroepen en ondersteuningen:

• Ondersteuning Zorgcoöperatie >
  • Ondersteuning project nieuwbouwwoningen Bosrand Fase III >
  • Werkgroep Starters- & Sociale huurwoningen Langenboom >
  • Werkgroep supersnel internet voor Langenboom (LVCNET glasvezel) >
  • Werkgroep opschoondag >
  • AED Langenboom hartveilig maken >
  • Werkgroep euregio KraKeproject : DNA van het dorp, opgroeien in kleine kern >
  • Werkgroep “Centrum Langenboom” >
  • Ondersteuning “Stichting Eigen Kweek” >
  • Ondersteuning Langenboom voor goede doelen
  • Werkgroep huren van een duofiets >
  • Zelfbeheer Groen (gemeente) >
  • Werkgroep “Pinautomaat” >
  • Zwerfafval Langenboom opschoondag ? maart 2018 >
  • Ondersteuning pluktuin van “Stichting Eigen Kweek” >
  • Werkgroep nieuwe uitgave 2017? informatieboekje dorpsraad >
  •  Stand van zaken Klankbordgroep Scenario Ontwikkeling Basisonderwijs gemeente Mill en St.Hubert
  • Werkgroep toekomstvisie 20125 Gemeente Mill en St.Hubert/Dorpsraad Langenboom   >

▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒    ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒     ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒    ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒ ▒

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.