Berichten van de Dorpsraad

Voortgang Dorpsraad
Zoals bekend hebben we afgelopen jaar om diverse begrijpelijke redenen afscheid moeten nemen van een aantal gewaardeerde bestuursleden. Tot op heden hebben zich geen nieuw kandidaten gemeld waardoor de dorpsraad tijdelijk geminimaliseerd is tot 3 personen. Tot nadere orde beperkt de Dorpsraad zich tot de noodzakelijke werkzaamheden zodat het voorbestaan van de Dorpsraad gewaarborgd blijft.
Zo is in samenwerking met de scoutingweer de jaarlijkse zwerfvuil / opschoondag georganiseerd. Ook wordt het jaarlijkse onderhoud van de AED’s geregeld, worden de contacten met gemeente en collega dorpsraden onderhouden en worden de verplichtingen voor de contractsubsidie nagekomen. Bovendien wordt zoals gebruikelijk onze eigen website regelmatig geactualiseerd.

Op dit moment wordt er met representatieve groep dorpsgenoten gewerkt aan nieuwe ambitieuze plannen voor behoud en verbetering van de Langenboomseleefbaarheid, met daarin een nieuwe opzet voor de dorpsraad.
We houden jullie op de hoogte.

Op deze website kun je de diverse projecten van de Dorpsraad Langenboom vinden.
Projecten werkgroepen en ondersteuningen:

• Ondersteuning Zorg Centraal Langenboom >
    • Werkgroep supersnel internet voor Langenboom (LVCNET glasvezel) >
    • Werkgroep zwerfafval Langenboom opschoondag 24 maart 2018  >
    • AED Langenboom hartveilig maken >
    • Werkgroep euregio KraKeproject : DNA van het dorp, opgroeien in kleine kern >
    • Ondersteuning toekomstige woninbouw Plan D’n Bens >
    • Ondersteuning “Stichting Eigen Kweek” Doordouwen is Doorbouwen: Wil jij steunen? >
    • Ondersteuning Langenboom voor goede doelen
    • Werkgroep huren van een duofiets >
    • Werkgroep toekomstvisie 2025 Gemeente Mill en St.Hubert/Dorpsraad Langenboom bekijk concept visie De Kuilen 2018  >
    • Ondersteuning/werkgroep dorpskwis “Wèttegij’t >

Tip: bekijk Langenboom en omgeving met een duofiets

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.